Aanbieding!

Afslank supplementen pakket voor 1 maand

 19,50

Afslankpakket Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer als het aankomt op vitamines en mineralen voor vetverlies? Speciaal daarvoor hebben wij het Afslankpakket samengesteld: een compleet pakket dat jou voorziet van alle vitamines en mineralen die je nodig hebt om maximale vetverbranding te stimuleren voor 1 maand.

Artikelnummer: afslank-supplementen-pakket-voor-1-maand Categorie:

Beschrijving

Compleet pakket vitamines en mineralen voor als je aan het afvallen bent

Laat het denk- en puzzelwerk aan ons over en gebruik het complete Afslankpakket. Wij hebben deze optimaal voor je samengesteld zodat je dagelijks alles binnenkrijgt wat je nodig hebt om maximale vetverbranding te stimuleren.

Wat zijn de functies van verschillende vitamines?

Een greep uit de werking van de vitamines van ons Afslankpakket!Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van normale botten, Vitamine C bevordert de energiestofwisseling en Selenium draagt bij bij het oplossen van het overtollig buikvet.Kortom: een pakket dat niet mag ontbreken in jouw gezonde levensstijl.

Inhoud Afslankpakket

1 potje a 30 tabs met Multivitaminen
1 potje a 30 tabs met Vitamine C – 1000
1 potje a 30 tabs met Vitamine D3
1 potje a 30 tabs met Omega 3-6-9
1 potje a 30 tabs met Selenium
1 potje a 30 tabs met Fatburner

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

LET OP!

Dit Afslankpakket is sterk afgeprijsd vanwege een verlopen houdbaarheidsdatum van de fatburner en de multivitamine (beide 06-2023). Het betreft hier een Tenminste Houdbaar Tot datum, de producten werken gewoon nog goed en zijn veilig te gebruiken. Weggooien is zonde, help ons om verspilling tegen te gaan!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.